Over Hispania Academia

Wij, Aliet en Ana, hebben vanuit de liefde voor de Spaanse taal in 2014 samen Hispania Academia opgericht. We geven leuke cursussen Spaans in Ede, Veenendaal en Wageningen. Ook organiseren we salsa en tapas workshops.

Hispania Academia is een taalschool waar je op een actieve en gezellige manier deze mooie derde wereldtaal kunt leren. In de cursus zitten er maximaal 8 deelnemers en dat betekent veel aandacht voor iedereen in de les. We hebben voor de cursussen ons eigen materiaal per niveau ontwikkeld. Naast het lesboek gebruiken we ook spelletjes en andere activiteiten die we voor elke les bedenken. De nadruk ligt hierbij op conversatie. Je kunt Spaans leren door een dik grammaticaboek te bestuderen, maar dat werkt niet voor iedereen. Voor veel mensen werken spelletjes veel beter, en het is ook gezellig!

Image

¡Hola! Ik ben Ana Eli de la Rosa


Ik ben geboren in Cuba en sinds 2003 woon ik in Nederland. Op de hogeschool Utrecht heb ik mijn opleiding tot docent Spaans met goed gevolg afgesloten. Met een ruime ervaring in het volwassenenonderwijs wil ik op een leuke speelse maar gedegen manier de Spaanse taal, en de cultuur die daarbij hoort, bij andere mensen overbrengen. Ik vind het leuk om samen met mijn collega Aliet bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal en extra activiteiten naast de lessen. Voor mij is het belangrijk om een goede band op te bouwen met mijn cursisten zodat er in een ongedwongen sfeer gewerkt kan worden aan een haalbaar resultaat.

  Image

  ¡Hola! Ik ben Aliet Santalla


  Oorspronkelijk kom ik uit de prachtige stad Havana in Cuba. Op de Universiteit van Havana heb ik gestudeerd voor Tolk-vertaler Spaans-Engels. In 2004 ben ik naar Spanje verhuisd waar ik de opleiding tot Docent Spaans afrondde. In Madrid heb ik Engelse en Spaanse lessen aan volwassenen en kinderen gegeven. En daar zit mijn passie in! Taal en cultuur gaan altijd hand in hand. In de lessen deel ik graag met de studenten mijn liefde voor de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. Ik probeer altijd een leuke en ontspannen sfeer samen met mijn studenten te creëren.

   Waarom Spaans leren bij Hispania Academia?

   Als je de Spaanse taal wilt leren, voor welk doel dan ook, ben je bij ons aan het juiste adres!

   Wij bieden:

   • Maximaal 8 deelnemers per groep = veel aandacht!
   • Ervaren docenten, afwisselende lessen en veel plezier!
   • Zelf ontwikkeld materiaal, aangepast aan de cursus en het niveau.
   • Interactieve, speelse & culturele activiteiten
   • Meedoen aan workshops die te maken hebben met de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur.

   Zin om mee te doen? Schrijf je dan nu in!